Dahlgren Allround AB

Vi gillar att få hjälpa dig med trädfällning, stubbfräsning & trädgårdsnära tjänster som trädbeskärning och häckklippning.

Om oss

Företaget startades av Magnus Dahlgren 1996 och drivs sedan 2007 som aktiebolag.

Tommy Nilsson, Jonas Geiger och Magnus Dahlgren på Dahlgren Allround

Vår historia

Det började med skogsvårdsuppdrag, framförallt röjning och plantering på ackord. Efter stormarna Gudrun och Per som jag länge kämpade frenetiskt med i södra Östergötland har det blivit mer och mer avancerade uppdrag och trädfällningsjobb. 

Skogsintresse började redan vid 8-års åldern då jag kvistrensade träd i min fars skog för 50 öre/st. Karriären tog mig sedan vidare från Västerbottens inland via Linköping till Västmanland.

Jag är övertygad om att vi kommer att hitta en bra lösning för dig och ditt objekt, så hör av dig!

Hälsar Magnus med team

Boka möte med oss

Magnus Dahlgren har gått våra motorsågsutbildningar. Han har hög kompetens och praktisk färdighet vid avancerad trädfällning. Han har även deltagit i finalen vid Champs of Loggings SM i motorsåg på SkogsElmia med gott resultat.

Christer Stolt, Champs of Logging

Kontakta oss

Kontakta Dahlgren Allround

Vill du ha en offert eller ställa en förfrågan om gratis hembesök? Vi vänder oss till privatpersoner som vill skapa grönska i sina trädgårdar, samt till företag och bostadsrättsföreningar. Vill du läsa mer om våra tidigare (och mycket nöjda) kunder? Läs mer om våra tidigare referenser här.
Du är välkommen att komma i kontakt med oss på Dahlgren Allround via våra kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

021-4803400