Våra tjänster

Behöver du såga ned ett träd? Eller är det dags att klippa häck i trädgården? Läs mer om våra tjänster inom trädfällning och trädvård här. Ta del av vår information om allt från stubbfräsning till skogsvård nedan.

Trädfällning

Vill du ha bort ett träd från trädgården? Vi hjälper dig att fälla såväl stora som små träd genom regelrätt fällning och sektionsfällning. Trädfällning genomförs enligt dina önskemål, och vi hjälper även till med upparbetning, utforsling och transport av sly och trädelar.

Mer om trädfällning
Dahlgren Allround är din specialist på trädfällning och hjälper dig att effektivt såga ner träd

Stubbfräsning

Stubbfräsning är till för dig som vill ha en plan gräsmatta utan häckar eller stubbar som står i vägen. Vi hjälper dig att effektivt ta bort både buskar och stubbar i Västerås och Mälardalen med omnejd för ett bra pris.

Mer om stubbfräsning
Effektiv stubbfräsning och borttagning av stubbar

Trädbeskärning

För dig som vill ha en snygg och modern trädgård erbjuder vi beskärning av fruktträd och prydnadsträd. Vi utför både beskärning av mindre och större fruktträd, samt formklippning baserat på dina önskemål.

Mer om trädbeskärning
Dahlgren Allround utför effektiv trädbeskärning av stora träd och fruktträd

Häckklippning

Vi klipper och beskär diverse häckar och buskar. Svåra och höga häckar är inom vår expertkompetens, och vi tillgodoser dig som kund med snygga och noggranna formklippningar för att skapa grönska i din trädgård.

Mer om häckklippning
Häckar formade som hjärtan. Dahlgren Allround hjälper dig med formklippning av häckar.

Privat: Gratis ved

Planerar du på att köpa ved? Låt bli! Varför köpa när du kan hämta ved gratis hos oss? Klicka här för att läsa mer om hur du får tag på ved i just ditt närområde.

Mer om privat: gratis ved
Efter utförda arbeten kan du hämta gratis ved via Dahlgren Allround

Sågat virke

Vi på Dahlgren Allround tillhandahåller stora mängder virke från våra trädfällningar och har därmed ett fint utbud av trä i ek, ask, tall och asp. Ge träet en ny chans- kanske kan du bygga ett eget bord i naturtrogen stil? Eller en fin träbänk till trädgården? Endast fantasin sätter gränserna.

Mer om sågat virke
Hos Dahlgren Allround kan du beställa och köpa sågat virke till ditt nästa projekt

Skogsvård

Har du en skogstomt? Vi har stor erfarenhet av den svenska skogsmiljön och omtanken för skogen är en central del av vårt dagliga arbete. Dahlgren Allround röjer snabbt och noggrannt din skog enligt rådande certifieringsregler. Vi åker ut kostnadsfritt i förväg för att på bästa sätt ta reda på hur vi kan hjälpa just dig med din tomts unika växtlighet.

Mer om skogsvård
Hög med träd efter skogsröjning av Dahlgren Allround

Kontakta oss

Kontakta Dahlgren Allround

Vill du ha en offert eller ställa en förfrågan om gratis hembesök? Vi vänder oss till privatpersoner som vill skapa grönska i sina trädgårdar, samt till företag och bostadsrättsföreningar. Vill du läsa mer om våra tidigare (och mycket nöjda) kunder? Läs mer om våra tidigare referenser här.
Du är välkommen att komma i kontakt med oss på Dahlgren Allround via våra kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

021-4803400