Stubbfräsning

Stubbar, buskar och häckar som står i vägen i trädgården gör livet lite mer besvärligt. Gräsklippning blir krångligare och din tomt ser inte lika prydlig och fin ut. Det finns även en risk att det växer svamp på stubben och att stubbskott sprider sig som kan försvåra tillvaron ännu mer. Vi på Dahlgren Allround hjälper dig med stubbfräsning för att skapa en uteplats som både är lättskött och vacker för ögat.

Kontakta oss

Effektiv stubbfräsning och borttagning av stubbar

Vad är stubbfräsning? Så går det till!

Att genomföra stubbfräsning innebär att vi tar bort stubben genom att fräsa en grop som sedan fylls med jord. En stubbfräs minskar både miljöavfall som blir en konsekvens om du istället väljer att dra upp stubben, samt att kostnaderna blir betydligt lägre för dig som kund. Vid behov kör vi in på tomten och fäller ut en ramp. Därefter fräser vi bort din stubbe och transporterar iväg resterna om så önskas. Efter fräsning blir det flis kvar av stubbarna som antingen kan spridas ut i trädgården eller köras bort i sopsäckar av kund, men vi erbjuder självklart även våra tjänster med bortforsling. Maskinen som används till stubbfräsning är väldigt skonsam mot gräsmattan och förstör och sliter inte på underlaget.

Stubbfräsning pris

Hos oss på Dahlgren Allround erbjuder vi alltid ett fast pris innan vi börjar med våra stubbfräsningar. Du som kund vet vad slutpriset kommer vara och behöver inte få en överraskning när fakturan kommer efter arbetet är gjort. Vi kan alltid komma på ett gratis hembesök och beräkna kostnaden, men om du vill ha ett ungefärligt pris snabbt rekommenderar vi att du mäter din stubbe innan du ringer. Ta diameter måttet på stubben mot marken och beräkna hur många decimeter det är.

Anlita experter till stubbfräsning för bäst resultat

Vår expert inom stubbfräsning med mer än 20 års erfarenhet ser till att du får en lättskött yta och en plan, slät och fin gräsmatta. Dahlgren Allround har kvalificerad personal med gedigen kompetens som ser till att arbetet genomförs med en precis och korrekt metod. Med vår kunskap och kännedom ser vi till att du får bästa möjliga resultat och en ren och snygg trädgård. Behöver du ta bort häck som står i vägen för plantering av rabatt eller andra buskar på tomten kan vi även hjälpa till med detta. Kontakta oss för en offertförfrågan, eller om du har andra frågor och funderingar så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt!

Stubbfräsning nära dig

Fräsa bort stubbe, häck eller buske – Vi finns på alla orter i Mälardalen, Arboga, Eskilstuna, Västerås, Bålsta, Enköping, Uppsala, Örebro, Köping, Hallstahammar, Sala, Strängnäs och Surahammar.

Välkommen att höra av dig till Tommy på 073 – 810 97 99, eller skicka ett meddelande så ringer vi upp dig. det går också bra att mejla till tommy@dahlgrenallround.se.

Kontakta oss

Kontakta Dahlgren Allround

Vill du ha en offert eller ställa en förfrågan om gratis hembesök? Vi vänder oss till privatpersoner som vill skapa grönska i sina trädgårdar, samt till företag och bostadsrättsföreningar. Vill du läsa mer om våra tidigare (och mycket nöjda) kunder? Läs mer om våra tidigare referenser här.
Du är välkommen att komma i kontakt med oss på Dahlgren Allround via våra kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

021-4803400