Trädbeskärning av större träd och mindre fruktträd

Trädbeskärning är en viktig del i att dina fruktträd ska må bra och frodas med goda och söta frukter. Det viktigaste för oss är att skapa ett fruktträd i samband med dig som uppnår din vision av såväl mängden frukt som trädets struktur och utseende. Vi på Dahlgren Allround besitter kompetensen att beskära såväl små som stora träd och är måna om att leverera snygga resultat till våra kunder.

Kontakta oss

Dahlgren Allround utför effektiv trädbeskärning av stora träd och fruktträd

Trädbeskärning under vinterhalvåret
– så går det till

Utförandet av trädbeskärning av större träd äger oftast rum under vinterhalvåretnär trädet är avlövat. Under denna årstid är det nämligen lättare att urskilja trädets struktur och på så vis göra ett bättre jobb. Oavsett om det enbart är vattskott som ska tas bort eller större grenar så kan vi hjälpa dig.

Naturligtvis utför vi även trädbeskärning under andra årstider som under JAS-perioden, vilket ur ett biologiskt perspektiv kan ses som den mest lämpliga perioden för just beskärning av buskar och träd. Denna period sträcker sig över månaderna juli, augusti och september och har fått sitt namn efter första bokstaven i varje månad. Är du osäker på när du bör beskära ditt träd? Inga problem, du är alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med hela processen från början till slut.

Trädbeskärning av frukt- och prydnadsträd

Våra tjänster inom trädbeskärning inkluderar både beskärning av större träd och mindre prydnadsträd och fruktträd. Vi har bred kompetens inom fruktträdsbeskärning och gör alltid vårt bästa för att din trädgård ska frodas och utvecklas till just din drömträdgård. Våra experter inom trädbeskärning har beskurit träd i över 50 år och vet vad som krävs för att en beskärning ska ge lätt karaktär på träden.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria besök för bedömning, förslag och offert gällande beskärning av träd och buskar. Om du önskar bortforsling av grenar och sly som blivit över när jobbet är klart kan vi såklart hjälpa till med det också.

Oavsett om det är ett fruktträd, prydnadsträd eller en ek som ska beskäras vet vi att varje träd är unikt och kräver en individuell behandling. Vid uppbyggnadsbeskärning av unga fruktträd lägger vi extra vikt vid de första åren. Har man ett äldre fruktträd krävs kontinuerligt underhåll och vissa strukturförändringar ibland, för att skapa ett så hållbart och hälsosamt träd som möjligt. I vissa fall går det att göra all beskärning av ett gammalt träd på en och samma gång men ibland behöver vi dela upp det under flera år för bästa resultat. För att utföra en så bra beskärning som möjligt tar vi hänsyn till trädets hälsa, struktur och förutsättningar, samtidigt som vi tar hänsyn till dina önskemål som kund.

Beställ trädbeskärning
– så här mycket kostar det

Tjänsten trädbeskärning har ett fast pris som sätts efter att vi gjort ett kostnadsfritt besök för att titta på trädet. Efter platsbesöket får du en offert som är framtagen efter just det behov vi ser hos dig, ett större träd kan exempelvis kräva extra omtanke och därför kosta mer än ett mindre fruktträd. Vid förfrågan eller övriga funderingar är du välkommen att kontakta oss!

OBS! Dahlgren Allround ansvarar ej för belysning i träd så som exempelvis julbelysning.

Läs mer om trädbeskärning i Västerås

Kontakta oss

Kontakta Dahlgren Allround

Vill du ha en offert eller ställa en förfrågan om gratis hembesök? Vi vänder oss till privatpersoner som vill skapa grönska i sina trädgårdar, samt till företag och bostadsrättsföreningar. Vill du läsa mer om våra tidigare (och mycket nöjda) kunder? Läs mer om våra tidigare referenser här.
Du är välkommen att komma i kontakt med oss på Dahlgren Allround via våra kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

021-4803400