Skogsvård

Har du en skogstomt där buskar och träd vuxit sig vilda? Vi på Dahlgren Allround hjälper dig med tomtrensning och skogsröjning. Med stor erfarenhet av svensk växtlighet och ett hjärta som klappar för den svenska skogen hjälper vi dig med din tomt.

Kontakta oss

Hög med träd efter skogsröjning av Dahlgren Allround

Stor erfarenhet av svensk skogsmiljö

Dahlgren Allround är unika i branschen för sin stora erfarenhet inom skogsvård. Vi har arbetat med skogsröjning i olika former ända sedan vår start- för oss är omtanken för naturen en självklar kärna i alla våra projekt. Har du skog på tomten? Vi har stor kunskap om träd, buskar och annan växtlighet som ofta förekommer i svensk skogsmiljö. Vi åker ut kostnadsfritt i förväg och prissätter per hektar. Vare sig det gäller en urskogs- eller underröjning kan du lita på att jobbet blir gjort ordentligt. Med oss får du ett företag med ett helhetstänk som hjälper dig med din tomts unika växtlighet.

Skogsröjning och tomtrensning i Västerås

Vi röjer snabbt och noggrant din skog enligt PEFC-certifieringsregler och dina egna önskemål, vare sig det gäller ungskogs- eller underröjning. Vi åker kostnadsfritt ut i förväg och prissätter objekten per hektar. Dahlgrens Allround kan hjälpa dig alla möjliga varianter av röjning, allt från en omfattande röjning med röjsåg till en mindre vassröjning för dig som har sjötomt. Vi hjälper även dig som behöver hjälp med skogsröjning inför nybyggnation på tomten. Det är viktigt att röjningen sköts på ett noggrant sätt innan arbetet med trädfällningen sätter igång. Tillsammans ser vi till att tomten blir ordentligt röjd så att du får en stabil grund att bygga ditt framtida hem på.

Plantering efter markens unika förutsättningar

Vi planterar dina täckrots- eller barrotsplantor med största noggrannhet efter markens och markberedningens förutsättningar. Sedan vår start 1990 har vi satt över två miljoner plantor.

Med oss får du en heltäckande leverantör med stor erfarenhet av skogsarbete, tomtrensning och röjning. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med ditt nästa projekt. Kontakta oss redan idag så tar vi reda på hur vi kan hjälpa just dig.

Kontakta oss

Kontakta Dahlgren Allround

Vill du ha en offert eller ställa en förfrågan om gratis hembesök? Vi vänder oss till privatpersoner som vill skapa grönska i sina trädgårdar, samt till företag och bostadsrättsföreningar. Vill du läsa mer om våra tidigare (och mycket nöjda) kunder? Läs mer om våra tidigare referenser här.
Du är välkommen att komma i kontakt med oss på Dahlgren Allround via våra kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

021-4803400