Häckklippning och beskärning av frukt- och prydnadsträd

Behöver du piffa till dina fruktträd eller klippa dina häckar? Vår kunniga häckklippningsexpert Jonas utför häckklippningar på såväl små som stora häckar, samt beskärning av diverse prydnadsträd. Inga häckar är för stora eller för små för oss!

Kontakta oss

Häckar formade som hjärtan. Dahlgren Allround hjälper dig med formklippning av häckar.

Formklippning, buskbeskärning och häckklippning året om

Med lång erfarenhet av både formklippning, beskärning och klippning är vi experter på att beskära såväl små som höga häckar. Vi kan de rätta årstiderna för utförandet, och kommer gärna och tittar för att ge förslag på åtgärd, samt lämnar prisuppgiften. Oavsett när du vill snygga till din trädgård finns vi tillgängliga. Vi erbjuder nämligen vår häckklippningstjänst året om.

Klippning av små och stora häckar med skylift och motorsåg

Vi är måna om att våra kunder ska bli nöjda med resultatet, och anpassar oss därför efter varje individuellt fall. Börjar häcken bli gles nedtill? Kanske behöver den ”startas om”, och sågas ned helt för att bli tät och fin igen. Eller har du en 10 meter hög häck som börjar se lite väl vildvuxen ut? Ingen fara. Med tillgång till hjälpmedel såsom byggställning, stångsåg, skylift, motorsåg och stegar har vi även möjlighet att klippa högre buskar såsom thujahäckar, granhäckar och hagtornshäckar. Vi kan såklart även hjälpa till med bortforsling av allt häckklipp.

Priser för buskklippning och trädinventering

Med oss kan du alltid vara trygg i att du får ett fast pris på klippning och beskärning av häckar och träd. Vi erbjuder alltid gratis hembesök där vi delger våra tips och inventerar vad som behöver göras och sätter sedan ett fast pris för tjänsten. Väljer du att anlita oss för klippning av frukt- och prydnadsträd samt diverse häckar kommer trädgården att bli som ny. Välkommen att kontakta oss för rådgivning och frågor!

OBS! Dahlgren Allround ansvarar ej för belysning i träd så som exempelvis julbelysning.

Kontakta oss

Kontakta Dahlgren Allround

Vill du ha en offert eller ställa en förfrågan om gratis hembesök? Vi vänder oss till privatpersoner som vill skapa grönska i sina trädgårdar, samt till företag och bostadsrättsföreningar. Vill du läsa mer om våra tidigare (och mycket nöjda) kunder? Läs mer om våra tidigare referenser här.
Du är välkommen att komma i kontakt med oss på Dahlgren Allround via våra kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

021-4803400