Häckklippning Västerås

Professionell häckklippning till rätt pris

Vi förstår vikten av att ha välskötta häckar, dels för det estetiska uttrycket av din trädgård men även för funktionaliteten av den. Vår erfarna personal har mångårig erfarenhet och utrustningen som krävs för att klippa och forma alla typer av häckar på ett noggrant, snyggt och effektivt sätt.

Klippa häck i Västerås – Anlita Dahlgren Allround

Varje häck kan ha unika behov och kräver därför olika typer av kunskap och erfarenhet för att klippa dem på rätt sätt för bästa resultat. Därför anpassar vi vår häckklippning efter dina specifika önskemål och krav. Oavsett om du behöver regelbunden underhållsklippning eller en mer omfattande formning av dina häckar, kan vi leverera skräddarsydda lösningar som passar dina behov och budget.

Vårt mål är att lämna dina häckar snygga, välskötta och välformade efter varje besök. Om du önskar tar vi hand om allt från klippning och formning till bortforsling av avfall, så att du kan njuta av en vacker och prydlig utomhusmiljö utan bekymmer.

Kontakta Dahlgren Allround

Kontakta Dahlgren Allround idag för professionell häckklippning i Västerås. Låt oss hjälpa dig att hålla dina häckar i toppskick året om!

Läs mer om häckklippning 

Kontakta oss

Tommy Nilsson, expert på stubbfräsning och beskärning av fruktträd på Dahlgren Allround

Ni ringer, vi kommer och fräser!

Ring Tommy Nilsson på 073 – 810 97 99 eller mejla till tommy@dahlgrenallround.se så hör vi av oss.

Vill du att vi ringer upp dig?

Kontakta oss

Kontakta Dahlgren Allround

Vill du ha en offert eller ställa en förfrågan om gratis hembesök? Vi vänder oss till privatpersoner som vill skapa grönska i sina trädgårdar, samt till företag och bostadsrättsföreningar. Vill du läsa mer om våra tidigare (och mycket nöjda) kunder? Läs mer om våra tidigare referenser här.
Du är välkommen att komma i kontakt med oss på Dahlgren Allround via våra kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

021-4803400