Stubbfräsning Västerås

Professionell stubbfräsning till rätt pris

Vi på Dahlgren Allround förstår hur irriterande och skadliga stubbar kan vara.  Därför erbjuder vi snabb och effektiv stubbfräsning för att ta bort dem permanent från din egendom.

Fräs bort stubbar – Anlita Dahlgren Allround

Vår erfarna och välutrustade personal kan hantera stubbar av alla storlekar och i alla typer av terräng. Vi använder avancerad utrustning som säkerställer att jobbet utförs snabbt och korrekt, vilket sparar både tid och pengar. Oavsett om det handlar om enstaka stubbar eller ett helt område som behöver rensas kan vi skräddarsy vår tjänst efter dina önskemål och behov.

Kontakta Dahlgren Allround

Kontakta Dahlgren Allround idag för stubbfräsning i Västerås och få en kostnadsfri offert. Vi är här för att hjälpa dig att få en jämn och stubbfri utomhusmiljö!

Läs mer om stubbfräsning 

Kontakta oss

Tommy Nilsson, expert på stubbfräsning och beskärning av fruktträd på Dahlgren Allround

Ni ringer, vi kommer och fräser!

Ring Tommy Nilsson på 073 – 810 97 99 eller mejla till tommy@dahlgrenallround.se så hör vi av oss.

Vill du att vi ringer upp dig?

Kontakta oss

Kontakta Dahlgren Allround

Vill du ha en offert eller ställa en förfrågan om gratis hembesök? Vi vänder oss till privatpersoner som vill skapa grönska i sina trädgårdar, samt till företag och bostadsrättsföreningar. Vill du läsa mer om våra tidigare (och mycket nöjda) kunder? Läs mer om våra tidigare referenser här.
Du är välkommen att komma i kontakt med oss på Dahlgren Allround via våra kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

021-4803400