Stubbfräsning Halstahammar

Ta bort stubbar på rätt sätt

Effektiv stubbfräsning och borttagning av stubbar

Trädstubbar kan vara svåra att få bukt med på egen hand och de har en tendens att göra ditt liv i trädgården lite mer besvärligt. Vi på Dahlgrens Allround vet allt om stubbar i trädgården och även hur man blir av med dem. Vi är experter på stubbfräsning och hjälper dig gärna att ta bort din trädstubbe!

Professionell borttagning av stubbe

Vi arbetar med vad som kallas för en stubbfräs, vilket är en maskin som fräser en grop som sedan fylls med jord, istället för att dra upp stubben. Detta minskar kostnaderna för dig som kund och minimerar miljöavfallet som blir en konsekvens av att dra upp stubben. Efter avslutat arbete kan vi ta hand om bortforsling och städning för att lämna din trädgård i ett rent skick. Detta kallar vi professionell stubbfräsning på högsta nivå!

Lång erfarenhet av stubbfräsning och arborism

Vi på Dahlgren Allround har mer än 20 års erfarenhet i branschen och garanterar att utföra ett arbete som ger dig en lättskött yta och en plan, slät och fin gräsmatta. Kontakta Dahlgren Allround idag för stubbfräsning i Hallstahammar. Vi är här för att hjälpa dig att få en jämn och stubbfri utomhusmiljö!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert på stubbfräsning i Hallstahammar.

Tommy Nilsson, expert på stubbfräsning och beskärning av fruktträd på Dahlgren Allround

Ni ringer, vi kommer och fräser!

Ring Tommy Nilsson på 073 – 810 97 99 eller mejla till tommy@dahlgrenallround.se så hör vi av oss.

Vill du att vi ringer upp dig?

Kontakta oss

Kontakta Dahlgren Allround

Vill du ha en offert eller ställa en förfrågan om gratis hembesök? Vi vänder oss till privatpersoner som vill skapa grönska i sina trädgårdar, samt till företag och bostadsrättsföreningar. Vill du läsa mer om våra tidigare (och mycket nöjda) kunder? Läs mer om våra tidigare referenser här.
Du är välkommen att komma i kontakt med oss på Dahlgren Allround via våra kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

021-4803400