Stubbfräsning Köping

Snabb och kostnadseffektiv stubbfräsning

När du har stubbar som behöver tas bort från din egendom i Köping kan Dahlgren Allround hjälpa till. Vi har över 60 års erfarenhet och förstår att överblivna stubbar kan vara ett problem för många. Men oroa dig inte, vi är här för att göra borttagningen av såväl stubbar, häck och buske så enkel och problemfri som möjligt för dig.

Ta bort stubbe, häck och buske

Vi på Dahlgren Allround erbjuder professionell hjälp för borttagning av stubbar, häckar och buskar. Oavsett om det är en enskild stubbe i trädgården eller en hel rad av häckar längs med din tomt, är vårt team redo att hjälpa till. Med vår expertis och specialutrustning kan vi effektivt och säkert ta bort dessa hinder från din egendom, vilket ger dig en renare och mer öppen utomhusmiljö att njuta av.

Kontakta Dahlgren Allround

Kontakta oss idag för att få mer information eller för att boka våra tjänster för borttagning av stubbar, häckar och buskar. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Läs mer om stubbfräsning 

Kontakta oss

Tommy Nilsson, expert på stubbfräsning och beskärning av fruktträd på Dahlgren Allround

Ni ringer, vi kommer och fräser!

Ring Tommy Nilsson på 073 – 810 97 99 eller mejla till tommy@dahlgrenallround.se så hör vi av oss.

Vill du att vi riger upp dig?

Kontakta oss

Kontakta Dahlgren Allround

Vill du ha en offert eller ställa en förfrågan om gratis hembesök? Vi vänder oss till privatpersoner som vill skapa grönska i sina trädgårdar, samt till företag och bostadsrättsföreningar. Vill du läsa mer om våra tidigare (och mycket nöjda) kunder? Läs mer om våra tidigare referenser här.
Du är välkommen att komma i kontakt med oss på Dahlgren Allround via våra kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

021-4803400