Stubbfräsning Eskilstuna

Få bort oönskade stubbar

Vill du få bort stubbar, buskar eller häckar som står i vägen i trädgården?  Vi på Dahlgrens Allround vet hur krångligt det kan vara med envisa stubbar som förstör gräsmattan och gör det svårt att klippa gräset, för att inte tala om den oönskade svampen som kan sprida sig och försvåra tillvaron ännu mer. 

Få bort stubbar med professionell hjälp

Med vår långa erfarenhet inom branschen kan vi på Dahlgren Allround bidra med expertis och gedigen kompetens för att se till så att arbetet genomförs med en precis och korrekt metod när det kommer till att ta bort stubbar. Slipp ta bort din stubbe själv – anlita en expert!

Vi kan allt om att fräsa stubbe

Våra metoder för att fräsa bort dina stubbar lämnar ett hål som vi sedan fyller med jord, istället för att rycka upp rötterna. Detta drar både ner på kostnaderna för dig som kund, samt miljöpåverkan eftersom metoden minskar miljöavfall. Efter mer än 20 år i branschen anser vi oss vara experter på allt inom stubbfräsning och kan därför ta oss an alla olika stubbar. 

Kontakta oss för alla dina behov av att ta bort stubbar, häckar eller buskar.

Tommy Nilsson, expert på stubbfräsning och beskärning av fruktträd på Dahlgren Allround

Ni ringer, vi kommer och fräser!

Ring Tommy Nilsson på 073 – 810 97 99 eller mejla till tommy@dahlgrenallround.se så hör vi av oss.

Vill du att vi ringer upp dig?

Kontakta oss

Kontakta Dahlgren Allround

Vill du ha en offert eller ställa en förfrågan om gratis hembesök? Vi vänder oss till privatpersoner som vill skapa grönska i sina trädgårdar, samt till företag och bostadsrättsföreningar. Vill du läsa mer om våra tidigare (och mycket nöjda) kunder? Läs mer om våra tidigare referenser här.
Du är välkommen att komma i kontakt med oss på Dahlgren Allround via våra kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

021-4803400