Trädfällning Enköping

Vi fäller dina träd till rätt pris

Om du behöver fälla träd på din mark eller tomt behöver du se till att jobbet utförs med högsta säkerhet och precision. Vi på Dahlgren Allround är experter på detta och hjälper dig mer än gärna med trädfällning och andra trädgårdsnära tjänster!

Erfarna trädfällare som garanterar säkerhet och precision

Med mer än 20 års erfarenhet av arbete med allt inom stubbar, träd och häck kan vi garantera dig det bästa resultatet när du anlitar våra kvalificerade trädfällare med hög expertis och djup kompetens. Det innebär att du får precis vad du behöver när du vill fälla träd. 

Vi hjälper dig såga ner träd och ta hand om resterna

På Dahlgren Allround fäller vi såväl stora som små träd, och vi hjälper dig även om du vill bli av med ett dött träd. Vi erbjuder en helhetslösning, hela vägen från bedömning till sågning, och till sist sopning och blåsning. När vi är klara kommer du knappt märka att varken vi eller trädet har varit där. 

Markfällning & sektionsfällning av träd i Enköping

Vi anpassar oss alltid efter dina samt trädets behov och utför både markfällning, d.v.s. att vi avverkar trädet direkt från marken, men också sektionsfällning, vilket innebär att trädet kapas bit för bit om vi anser att det finns risk för skada på egendom eller människa. Kontakta oss om du bor i Enköping och har behov av att fälla träd eller funderingar kring trädfällning – vi på Dahlgren Allround hjälper dig med allt inom trädfällning. 

Läs mer om trädfällning 

Kontakta oss

Tommy Nilsson, expert på stubbfräsning och beskärning av fruktträd på Dahlgren Allround

Ni ringer, vi kommer och fräser!

Ring Tommy Nilsson på 073 – 810 97 99 eller mejla till tommy@dahlgrenallround.se så hör vi av oss.

Vill du att vi ringer upp dig?

Kontakta oss

Kontakta Dahlgren Allround

Vill du ha en offert eller ställa en förfrågan om gratis hembesök? Vi vänder oss till privatpersoner som vill skapa grönska i sina trädgårdar, samt till företag och bostadsrättsföreningar. Vill du läsa mer om våra tidigare (och mycket nöjda) kunder? Läs mer om våra tidigare referenser här.
Du är välkommen att komma i kontakt med oss på Dahlgren Allround via våra kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

021-4803400