Trädfällning Eskilstuna

Anlita en expert för att fälla dina träd

Undrar du om att fälla träd på din egen tomt? Vänd dig i så fall till experter inom området. Vi på Dahlgrens Allround har lång erfarenhet och gedigen expertis om allt inom trädfällning. Vi sågar ner alla slags träd och använder oss av lägesanpassade metoder för att utföra fällningen med så hög precision och säkerhet som möjligt. 

Vi fäller träd till rätt pris

Vi erbjuder trädfällning för både privatpersoner och företag och strävar alltid efter att arbeta så effektivt som möjligt samtidigt som vi aldrig tummar på säkerheten. Vi anpassar metoden efter situationen och kan därför erbjuda dig ett så bra pris som möjligt. 

Dahlgren Allround – din arborist i Eskilstuna

Om du bor i eller i området runtom Eskilstuna, låt oss då ta hand om dina träd så att du kan njuta av en trygg och vacker utomhusmiljö. Våra konkurrenskraftiga priser och förstklassiga service kommer inte att göra dig besviken. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Läs mer om trädfällning 

Kontakta oss

Tommy Nilsson, expert på stubbfräsning och beskärning av fruktträd på Dahlgren Allround

Ni ringer, vi kommer och fräser!

Ring Tommy Nilsson på 073 – 810 97 99 eller mejla till tommy@dahlgrenallround.se så hör vi av oss.

Vill du att vi ringer upp dig?

Kontakta oss

Kontakta Dahlgren Allround

Vill du ha en offert eller ställa en förfrågan om gratis hembesök? Vi vänder oss till privatpersoner som vill skapa grönska i sina trädgårdar, samt till företag och bostadsrättsföreningar. Vill du läsa mer om våra tidigare (och mycket nöjda) kunder? Läs mer om våra tidigare referenser här.
Du är välkommen att komma i kontakt med oss på Dahlgren Allround via våra kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

021-4803400