Trädfällning Hallstahammar

Vi hjälper dig att fälla träd

Oavsett om det gäller små, stora träd eller olika skick på trädet, har vi rätt metoder för att hjälpa dig att ta ner ditt träd. Vi på Dahlgren Allround erbjuder trädfällning både för privatpersoner och företag och ser alltid till så att dina träd fälls på ett säkert och effektivt sätt. 

Lång erfarenhet av att ta ner träd och ta hand om trädgårdar

Vi har erfarenhet i branschen sedan över 20 år tillbaka och kan med vår expertis och kompetens garantera ett säkert utförande av trädfällning för både dig och din trädgård. Våra certifierade arborister planerar noggrant varje steg i processen med hänsyn till trädet i fråga. När vi är klara kan vi även ta hand om bortforslingen och städa upp efter oss om du önskar det. Allt för att du ska kunna njuta av en ren och säker trädgård!

Dahlgren Allround sågar ner dina träd åt dig – till rätt pris

Vårt mål är att du som kund ska bli nöjd och vi tummar aldrig på säkerheten när det kommer till trädfällning. Vi erbjuder alltid dig som kund konkurrenskraftiga priser och förstklassig service. Välkommen att beställa en kostnadsfri offert från oss på Dahlgren Allround, din pålitliga partner för trädfällning i Hallstahammar!

Läs mer om trädfällning 

Kontakta oss

Tommy Nilsson, expert på stubbfräsning och beskärning av fruktträd på Dahlgren Allround

Ni ringer, vi kommer och fräser!

Ring Tommy Nilsson på 073 – 810 97 99 eller mejla till tommy@dahlgrenallround.se så hör vi av oss.

Vill du att vi ringer upp dig?

Kontakta oss

Kontakta Dahlgren Allround

Vill du ha en offert eller ställa en förfrågan om gratis hembesök? Vi vänder oss till privatpersoner som vill skapa grönska i sina trädgårdar, samt till företag och bostadsrättsföreningar. Vill du läsa mer om våra tidigare (och mycket nöjda) kunder? Läs mer om våra tidigare referenser här.
Du är välkommen att komma i kontakt med oss på Dahlgren Allround via våra kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

021-4803400