Trädfällning Västerås

Professionell trädfällning till rätt pris

Vi på Dahlgren Allround erbjuder trädfällning för både privatpersoner och företag. Med vår expertis och erfarenhet säkerställer vi att träden avlägsnas säkert och effektivt från tomten, samtidigt som vi bevarar din egendom och omgivande miljö. Oavsett om det handlar om små träd eller stora, mer komplicerade projekt, har vi rätt utrustning och personal för att utföra jobbet på ett säkert sätt.

Trädfällning – så går det till

Vi förstår vikten av att använda korrekt utrustning och tekniker för att kunna fälla träd på ett säkert sätt. Våra certifierade arborister planerar noggrant varje steg av processen för att minimera risker och skador. Om du vill tar vi även hand om bortforsling och städning efter avslutat arbete, vilket gör att du kan njuta av en ren och säker egendom utan bekymmer.

Arborist Västerås – Kontakta Dahlgren Allround

Är du i behov av att fälla träd i Västerås? Kontakta oss på Dahlgren Allround idag! Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och förstklassig service. Låt oss ta hand om dina träd så att du kan njuta av en trygg och vacker utomhusmiljö!

Läs mer om trädfällning 

Kontakta oss

Tommy Nilsson, expert på stubbfräsning och beskärning av fruktträd på Dahlgren Allround

Ni ringer, vi kommer och fräser!

Ring Tommy Nilsson på 073 – 810 97 99 eller mejla till tommy@dahlgrenallround.se så hör vi av oss.

Vill du att vi ringer upp dig?

Kontakta oss

Kontakta Dahlgren Allround

Vill du ha en offert eller ställa en förfrågan om gratis hembesök? Vi vänder oss till privatpersoner som vill skapa grönska i sina trädgårdar, samt till företag och bostadsrättsföreningar. Vill du läsa mer om våra tidigare (och mycket nöjda) kunder? Läs mer om våra tidigare referenser här.
Du är välkommen att komma i kontakt med oss på Dahlgren Allround via våra kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

021-4803400